KUHINJSKI PULTI IZ GRANITA

Izdelujemo kuhinjske pulte iz širokega spektra granitov različnih barv in površinskih obdelav. Pulti imajo lahko gladko-polirano površino ali pa bolj neravno-polirano površino-leather look.

UGODNA CENA IZDELAVE KUHINJSKEGA PULTA IZ NARAVNEGA KAMNA

Ko imate kuhinjske omare pripravljene za montažo pulta, s pomočjo sodobne tehnologije vzamemo šablone kar v vaši kuhinji. Tako vam ni potrebno plačevati mizarju za lesene šablone in prihranite na času in denarju.

Mi potem v delavnici pult odrežemo po digitalni šabloni in pripravimo za montažo. Po približno 1-2 tednih pridemo in vgradimo kuhinjski pult.

SVETOVANJE PRI IZBIRI MATERIALA ter OPREME ZA KUHINJSKI PULT

Priporočamo, da vgradite pod-vgradno korito. Korito je na pult vgrajeno spodaj, tako da se ob njegovem robu ne nabira umazanija. Pod-vgradno korito je pika na i vašem novem kamnitem pultu. Naredimo lahko tudi odcejalnik poglobljen kar v kamen. Tak odcejalnik je zelo praktičen, hkrati pa bo še dolga leta privabljal radovedne poglede.

POSTOPEK IZDELAVE KUHINJSKEGA PULTA S POMOČJO SODOBNE TEHNOLOGIJE

Postopek izdelave kuhinjskih pultov iz granita v našem podjetju si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Kratka verzija:

Dolga verzija:

Glavne prednosti kuhinjskega pulta iz granita:

Poleg UGODNIH CEN nudimo tudi montažo kuhinjskega pulta. Tako izpeljemo celoten projekt izdelave kamnite kuhinjskega pulta od želje, do končne montaže. Pošljite nam povpraševanje z okvirnimi dimenzijami pulta, izbranim materialom, ter vašim naslovom. Z veseljem Vam bomo pripravili najboljšo ponudbo! -> pošljite nam povpraševanje!